La Elèctrica

Qui som?

L´empresa municipal Comercialitzadora Elèctrica Sudanell SLU és una empresa que es dedica a la comercialització i distribució d´energia elèctrica. Aquesta empresa és propietat de l´Ajuntament de Sudanell amb capital integrament públic.
La Barcelona Traction coneguda popularment per la Canadiense va iniciar el 30 de novembre de 1912 la construcció del Canal de Seròs que va passar pel terme municipal de Sudanell, concretament afectant part del nucli urbà.

La Canadiense i l´Ajuntament de Sudanell van arribar a un acord que va permetre les obres i l´ocupació dels terrenys municipals. A canvi el consistori municipal va poder aconseguir els primers subministres elèctrics i obtenir la concessió i gestió de l´energia elèctrica.
Actualment i amb l´arribada de les noves tecnologies Comercialitzadora Elèctrica Sudanell SLU és una empresa moderna i compromesa als veïns del nostre municipi i amb la voluntat d´oferir un tracte i un servei més directe i profesional.

Informació sobre els comptadors

 

CIRWATT B 200 RCP

CIRWATT B 200 RCP és un comptador monofàsic digital multifunció de classe B en mesura d’energia activa, i classe 2 per a l’energia reactiva. Aquest comptador compleix la normativa europea actual vigent en comptadors d’energia (MID) A 50.470-1 i EN 50.470-3, fet que aprova la instal·lació d’aquests comptadors en qualsevol país de la comunitat europea.

Disposa de comunicacions PLC / PRIME (Power Line Carrier) a través de la xarxa elèctrica així com de port òptic. Totes dues comunicacions utilitzen el protocol DLMS També disposa d’un registrador de fins a 3 mesos de registres horaris, dels 6 tipus d’energia. Així mateix també permet la lectura de dades en absència de tensió. Incorpora l’element de tall, que permet a l’usuari controlar la demanda del subministrament que poden ser gestionada remotament utilitzant comunicacions PLC.

CIRWATT B 410-D

CIRWATT B 410D és un comptador trifàsic directe, idoni per a aplicacions trifàsiques industrials. Instal·lació senzilla, llarga durabilitat i gran precisió en la mesura són algunes de les seves principals característiques.

CIRWATT B 410D és un comptador classe B en energia activa segons Directiva Europea MID (EN 50470) o classe 1 segons IEC-62.053-21, amb disponibilitat de múltiples opcions de comunicacions i mòduls d’expansió que li permeten adaptar-se a qualsevol tipus d’instal·lació.

Novetats

Qui som?

Som una empresa comercialitzadora i distribuïdora d'energia elèctrica dins del terme municipal de Sudanell

Accessos directes

Tràmits Online | Tarifes | Facturació